Vuurton

€ 239,00

Vuurton

€ 239,00

Lekker buiten borrelen of een pizza bakken in de pizza oven, maar je hebt het een beetje koud steek dan deze vuurton aan!

 

De vuurton is gemaakt van hoogwaardig Cortenstaal wat een lange levensduur garandeert en tevens een mooie robuuste uitstraling geeft! 

 

Het hoogwaardige Cortenstaal (3mm dik) dat is gebruikt zorgt er voor dat de vuurton een langere levensduur heeft en onderhouds vriendelijk is. Cortenstaal is een metaalsoort dat uit verschillende soorten metaal bestaat. Hierdoor krijgt het op den duur de natuurlijke roest laag die de vuurton voorziet van de mooie roodbruine kleur. De eerste corrosie laag zorgt er voor dat verdere aantasting door roest word tegen gegaan waardoor schilderen niet nodig is en de levensduur verlengt. De vuurton word ongeroest geleverd, wees niet bang de roest laag komt afhankelijk van de weersomstandigheden van zelf(2 tot 6 maanden). Tot hij zijn eerste roest laag heeft kan hij roestwater afgeven wat eventueel vlekken op de ondergrond kan veroorzaken. Duurt dit proces je te lang dan kan je ook de vuurton eerst schoonmaken met een schoonmaakmiddel. Dan los je 3 grote eetlepels op in 10liter warm water en spray dit met een planten spuit over de oven. Binnen enkele dagen krijgt hij de mooie roest bruine kleur.