BunKerT experience

De BunKerT Pizza Experience!

Dompel jezelf onder in een onvergetelijke culinaire reis met de BunKerT Pizza Experience. Bij ons draait alles om het delen van smaakvolle momenten met vrienden en familie, rechtstreeks bij jou thuis.

 

Wat bieden we aan? Met de Pizza Experience nodigen we jou en maximaal 5 van je dierbaren uit om te genieten van onbeperkte pizza's, vers bereid in onze BunKerT Foodtruck. Of het nu gaat om de klassieke Margherita, of onze BunKerT Special, of jouw eigen creatieve combinaties, het wordt zeker smullen.

Hoe werkt het? Het enige wat je hoeft te doen, is ons uitnodigen en je favoriete plek kiezen in je eigen tuin. Wij nemen alle benodigdheden mee, van deeg tot saus, en bakken de pizza's ter plaatse in onze mooie outdoor Pizzaoven. Geen gedoe met voorbereiding of opruimen - gewoon genieten!

 

Voor deze unieke ervaring vragen we slechts €225. Dat is inclusief alle ingrediënten, het gebruik van onze BunKerT Pizza oven en, natuurlijk, onbeperkt plezier met pizza eten en maken als je dat leuk vind!

 

Maak van je volgende bijeenkomst een onvergetelijke gelegenheid met de Pizza Experience. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken en bereid je voor op een smaakvol avontuur die je smaakpapillen zal verwennen.

Bunkert pizza
Bunkert pizza oven