Verzenden en retouren

 

Levertijden

Bunkert probeert uw bestelling (Nederland) altijd binnen 1 week te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Voor sommige modellen/producten kan het zijn dat ze uitverkocht zijn of een langere levertijd hebben. Vraag dit altijd na voordat u besteld. De levertijd is maximaal 4 weken.

 

Bestelling zelf afhalen

Wilt u zelf uw bestelling afhalen? Geen probleem. Wij hebben een afhaaladres in Wijk en Aalburg. U dient wel van tevoren besteld te hebben.

 

Defecten, Afkoelingsperiode & Retourneren

Als je bestelling bij aankoop meteen defect blijkt te zijn zullen we het uiteraard zonder kosten en zo snel mogelijk vervangen. Neem altijd meteen (5 dagen maximaal) contact met ons op zodra je ontdekt dat je aankoop defect is.

 

Als een artikel dat je bij ons hebt gekocht binnen de garantietermijn defect raakt als gevolg van een materiaal- of fabricagefout zullen we het product zonder kosten voor je laten herstellen, of het vervangen als herstelling niet mogelijk of rendabel is. Het defect moet dan wel binnen de garantietermijn aangeboden zijn. Een defect dat binnen de garantietermijn ontstaat, maar pas na de garantietermijn wordt gemeld valt niet onder de garantievoorwaarden.

 

Door herstelling of vervanging wordt de garantietermijn niet verlengd. Deze blijft altijd geldig vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

 

De garantievoorwaarden vervallen als het artikel duidelijk niet op de manier is gebruikt, is gemonteerd of is geplaatst zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven, of als er ruw mee omgesprongen is.

 

Garantietermijn

We bieden je op vrijwel alle artikelen uit ons assortiment minimaal 2 jaar garantie.  

 

Afkoelingsperiode

Mocht je om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden zijn over je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons terugsturen. Indien u een artikel heeft welke u wilt terugsturen, dan graag eerst per mail melden wat er retour komt en uit welke order. Verder kan u dan het beste retourneren, door op de orderbon aan te tekenen welke artikelen u stuurt en deze orderbon samen met de retourartikelen versturen. Na ontvangst van je retour zullen we je informeren en het geretourneerde crediteren.

 

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden

  • Producten die we speciaal voor jou fabriceren of te wel maatwerkproducten.

 

Status van de retour

We krijgen je bestelling van je terug? Dan laten we het je weten zodra de zending bij ons is binnengekomen. Zo weet je dat het pakket in onze handen is. Normaal gesproken wordt jouw zending zo snel mogelijk verwerkt en ontvang je een bevestiging dat de retour in orde is. Mocht de zending niet aan de retourvoorwaarden voldoen dan laten we je dat weten.

 

Terugbetaling

Als je gekozen hebt om je aankoopbedrag terug te ontvangen, dan storten we dat terug. Indien betaald met I-deal, dan kan dat direct gebeuren op uw rekening. Mocht u op andere wijze betaald hebben, dan graag altijd uw IBAN aan ons bekend maken, zodat we de betaling via bank aan u kunnen crediteren. Normaal gesproken ontvang je het bedrag binnen 14 werkdagen van ons terug.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van het retourneren zijn voor jouw eigen rekening.  Als je besluit het artikel om te ruilen voor iets anders zijn ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor jou.

 

Retouradres

Bunkert

Rozenstraat 9

4261 CD Wijk En Aalburg